پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تهدید جدید از مسکو؛ دستور جنجالی درباره رویارویی مستقیم با ناتو!

مشاور پوتین  مشاور پوتین گفت: ناوگان دریایی باید قبل از نزدیک شدن کشتی‌های ناتو به مرز روسیه، به مواضع دشمن نزدیک شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 16
کد خبر: ۳۱۰۹۲۳

به گزارش راهبردمعاصر به نقل از خبرگزاری «تاس»، نیکولای پاتروشیف، مشاور رئیس‌جمهور روسیه و رئیس شورای عالی دریایی این کشور، اعلام کرد که برخی کشورهای حوزه دریای بالتیک با مطرح کردن تهدیدهایی علیه استان کالینینگراد، در تلاش هستند کل اتحادیه اروپا را به مشارکت در یک ماجراجویی نظامی علیه روسیه سوق دهد.

او در مصاحبه‌ با روزنامه "راسیسکایا گازیتا" گفت: «سیاستمداران لیتوانی می‌خواهند تمام اروپا را به این ماجراجویی بکشانند. ولی مگر ممکن است درک نکنند که در صورت وقوع هرگونه تجاوز، پیش از همه، زندگی آرام و بی‌دغدغه در لیتوانی و همچنین حاکمیت این کشور به پایان خواهد رسید؟ با این حال، ویلنیوس همچنان بی‌محابا به استقبال خطر می‌رود.»
پاتروشیف این اظهارات را در واکنش به پیشنهاد وزیر امور خارجه لیتوانی مطرح کرد که چند روز قبل خواستار آن شده بود که به مسکو نشان داده شود ناتو قادر است بر سامانه‌های دفاعی منطقه کالینینگراد غلبه کند. وی مدعی شده که اتحادیه اروپا از ابزارها و توانمندی‌هایی برخوردار است که بالقوه می‌توان از آن‌ها علیه زیرساخت‌های روسیه در این منطقه استفاده کرد.

ناوگان دریایی روسیه باید به مواضع دشمن نزدیک باشد

رئیس شورای عالی دریایی روسیه اعلام کرد که ناوگان دریایی این کشور در صورت ضرورت باید خود ابتکار عمل را در دست گرفته و در نزدیکی مواضع کشورهای متخاصم حضور پیدا کند. پاتروشیف در این مصاحبه گفت: «نباید منتظر بمانیم تا کشتی‌های ناتو در نزدیکی مرزهای دریایی ما ظاهر شوند، ما خود باید در نزدیکی و مقابل دیدگان دشمن احتمالی حضور پیدا کنیم.»

این مقام روس توضیح داد که غرب در حال حاضر در پی آن است که ناوگان دریایی روسیه را در پایگاه‌هایش محصور و زمین‌گیر کند. به گفته وی، طرف مقابل حتی خود را برای وارد کردن حملات پیش‌دستانه احتمالی به تأسیسات مرتبط با ناوگان دریایی روسیه نیز آماده می‌کند.

پاتروشیف تأکید کرد: «اگر می‌خواهیم روسیه همچنان یک قدرت بزرگ باقی بماند و به‌عنوان یکی از مراکز واقعی قدرت در جهان ایفای نقش کند، باید موقعیت خود در دریاهای بین‌المللی را تقویت کنیم.»

مشاور رئیس‌جمهور روسیه پیش‌ از این نیز گفته بود که ناوگان دریایی این کشور با موفقیت امنیت کشتیرانی، به‌ویژه کشتی‌هایی که در راستای منافع این کشور محموله حمل می‌کنند، را تأمین می‌کند./تسنیم

کلمات کلیدی: روسیه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار